2011. 08. 05.

Miért pont twitter? :)


 Sziasztok! Már másfél éve rabja vagyok ennek az oldalnak. Igaz, hogy itt Magyarországon még sokan nem ismerik a twitter-t, de már több millió tagot tudhat magáénak és a magyar változata, a yamm sem panaszkodhat. Az egész arról szól, hogy üzeneteket írsz ki a világnak a mindennapjaidról és aki követ téged, az olvassa a kiírásaidat. Te is tudsz követni másokat, hogy lásd a kiírásaikat. Fönn van az összes híresség, akit csak el tudsz képzelni és ha követed őket, többet tudhatsz meg a kedvenc sztárjaidról. Sőt lehet, visszakövetnek téged! (*_*)  Megcsinálhatod a profilod kinézetét, twitpic-ről, vagy yfrog-ról rakhatsz föl magadról képeket, és akár direkt üzenetekkel levelezni is tudsz másokkal. Lehet, hogy ugyanezeket a dolgokat például facebook-on is megteheted, de itt nem csak az ismerőseiddel, hanem világsztárokkal is! :D Nehéz elhinni, de talán te is függő lehetsz, mint sok ember. ;) Ha még nincs twitter-ed, de kedvet kaptál hozzá, akkor nincs más dolgod csak regisztálni a www.twitter.com oldalon! Akár engem is követhetsz, Smilegirl777 néven vagyon fönn! :) Vagy írj kommentet, ha regisztráltál, mert én is a követőd leszek!
Most pedig íme nehány twitter-es történet! :D Nekem az okozta eddig az egyik legnagyobb örömöt, amikor nemrég elkezdett követni egy olasz rapper, akinek eddig nem is ismertem a zenéjét. Ráadásul az egyik tweet-emet retweet-elte is! :))) Azóta már a zenéjét is megszerettem. Így is könnyű megismerni újabbnál újabb sztárokat.
Az egyik követőm pedig, aki egy brazíliai lány, mániákusan rajong egy mexikói énekesnőért. Mindennap kiírta neki spanyolul, hogy mennyire szereti őt, meg hasonló jellegű dolgokat. Egy idő után az énekesnő is követni kezdte őt és mára már napi szinten beszélgetnek! :)
Az unokanővéremet pedig, akit a saját nővéremként szeretek, a férfi ideálja, az imádott feka rapper-e Soulja Boy, már az első neki szánt tweet után követni kezdte! :D Azóta még nagyobb függő lett a csajszi, de nem ő az egyetlen... ;)
Végül egy vers a twitter-ről: http://www.twitlonger.com/show/c604dt :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Világidő =) WorldTime◔